ManUp-logo_NY

Organisationer & Företag

Ditt företag kan stödja Manupsweden genom att bli en supporterorganisation. Då bidrar ni till ett mer jämställt samhälle och stödjer utsatta och svaga. Ni blir en del av ett nätverk av organisationer och företag som visar sitt engagemang för det goda i samhället.

Bland Manupswedens supporters finns goda exempel på hur våra fem löften kan bidra på olika sätt i just din organisation/företag. Exempelvis er jämställdhetsplan eller er personalutveckling för goda relationer inom er organisation. Beroende på er support till Manupsweden kan vår kompetens eller nätverket bidra. Genom er support till Manupsweden bidrar ni till er egen utveckling lika mycket som till andras. 

Det finns fyra olika nivåer i er support.


Nivå 1Anmäl ert företag/er organisation här. Ni lovar då att omsätta dessa fem löften i er organisation.


Er support är att ni lovar att omsätta Manupswedens fem löften i er organisation och satsa 10 000 kr. Ni får: er logga på Manupswedens hemsida och en biljett till Manupswedens ambassadörsnätverk med fyra träffar om året.


Nivå 2


Nivå 3


Er support är att ni lovar att omsätta Manupswedens fem löften i er organisation och satsa 25 000 kr. Ni får: er logga på Manupswedens hemsida och två biljetter till Manupswedens ambassadörsnätverk med fyra träffar om året och en föreläsning till er personal om att stå upp för det goda.

Er support är att ni lovar att omsätta Manupswedens fem löften i er organisation och satsa 50 000 kr. Ni får:

  • Er logga på Manupswedens hemsida och i vårt nyhetsbrev.
  • Möjlighet att använda Manupswedens logga i er egen marknadsföring
  • Fyra biljetter till Manupswedens ambassadörsnätverk med fyra träffar om året.
  • En plats i vår referensgrupp.
  • En föreläsning inklusive workshop till er personal om att stå upp för det goda. Rådgivning om hur ni kan omsätta Manupswedens fem löften i er organisation motsvarande 1 timme.


I denna nivån finns möjlighet att utforma supporterpaketet utifrån era egna önskemål.
Nivå 4