ManUp-logo_NY

Manupsweden bjuder in till samtal

Vi bjuder in alla män till ett samtal om att vara man nu och i framtiden. Manupsweden vill skapa ett tryggt rum för män att samtala om svåra saker. Vad är det att vara man i ett jämställt samhälle? Här finns möjligheten att prata om det som kanske vi män inte pratar om annars.
Vi startar i #metoo och lyssnar till de som varit drabbade för att förstå och fundera kring den mansroll som varit förhärskande hitintills. Hur känns det att höra berättelser om förtryck och övergrepp? Hur lyssnar jag för att hjälpa? Vad gör jag med den nya kunskapen? Hur omvandlar jag berättelserna till konstruktiv handling? 
Mansrollen är i förändring. Vad händer? Hur känns det? Vad gör jag nu? Kom och dela dina tankar med andra män. Vi behöver samtalet. Vi behöver sätta ord på vår mansroll. Vi behöver befria oss från begränsande normer och vi behöver skapa en jämställd framtid för alla. anmäl dig genom att joina detta event. Följ länken till höger #mentalkmendoequality eller drop in!