ManUp-logo_NY

Den svenska lanseringen av MAN UP SWEDEN är gnistan till att den viktiga irländska kampanjen blir global

Vår svenska lansering av MAN UP SWEDEN av den viktiga irländska kampanjen MAN UP är gnistan som har fått den framgångsrika kampanjen att bli global. MAN UP kampanjen poängterar den avgörande roll män har för att eliminera kränkande attityder, våld och övergrepp mot kvinnor.

Nu har organisationen Safe Ireland som ligger bakom MAN Up även lanserat den globala webbsiten MAN UP WORLD med kärnbudskapet MAKE OUR WORLD A SAFE PLACE FOR WOMEN AND CHILDREN och öppnat upp för att fler länder skall ta efter oss i Sverige och skapa andra nationella kampanjer.

 


Sharon O’Halloran, Safe Ireland VD, kommenterade “With Man Up, Ireland is leading the way in encouraging men to stand against domestic violence.

Man Up has a universal, positive message that behind every great man there is kindness, courage and support for women and children. It’s simple, it’s strong and it’s gaining traction.
Man Up shows that Ireland can be a world leader in ending violence and encouraging equality. We are very excited by the development of the campaign in Sweden and see the potential for the campaign messages to spread globally.

It is about people turning their passion into creative action, opening the doors to their social and business networks and spreading the awareness.”

Etiketter: nyheter manupsweden